Hvordan virker tarot? Og tarotcoaching- hvad er det?

En tarotlæsning er en samtale mellem dig selv og din indre viden, formidlet via kortene og fortalt af mig. 

Når du står med et spørgsmål til en tarotlæsning, så stiller du spørgsmålet direkte til din intuition, uden om din rationelle tankegang. Du “ringer op” til din intuition og dit indre selv.
Jeg tuner ind for dit spørgsmål og dine energier. Du blander kortene, hvis du er der. Derpå trækker du eller jeg kortene.
De tarotkort, der kommer op svarer til, at din opringning til din intuition bliver besvaret. Telefonen bliver taget, og dit indre selv svarer med de kort, som kommer op.
Jeg læser tarotkortene og omsætter dem i klart sprog for dig. Sammen tager vi en dialog om kortenes budskaber til dig.   Din intuition samarbejder med min intuition, og med et tvist af spirituelt tryllestøv samskaber vi din tarotlæsning.

Ja tak giv mig et forløb med tarotcoaching

Tarot med coaching- hvad er det?

Med tarot og coaching oveni får du det bedste af to metoder:
Tarotlæsning åbner døren til din indre visdom. Tarotkortene fortæller præcist om de energier, der omkranser din aktuelle situation, vi ser på uklarhed, og på dine styrker og dine skjulte ressourcer, og endelig ser vi på et muligt resultat af situationen. Du vil sandsynligvis kunne genkende dine mønstre, og muligvis bliver du overrasket over det, din intuition siger. —
Og det kan være alt rigeligt – du får syn for sagn og fokus på hvor står, så du kan orientere dig og træffe valg om din vej.
ønsker du dyb transformation kan du få coaching oveni i din tarotlæsning. Coachingen tager fat i din drøm om transformation.
Jeg lytter til dét, som vi skal kigge på; vi ser de hurdler, der står mellem dig og din drøm og laver en skridt for skridt plan hen imod din drøm.

 Ja tak til min tarotlæsning

På rejse mod dig selv med tarot og coaching
Få magisk hjælp fra tarotkortene sammen med de bedste redskaber fra coaching. Jeg hjælper dig fra hjertet med mine spirituelle guides og
som erfaren coach i kommunikation og selvværd med stærke redskaber, stor erfaring og dyb intuition.
Få min hjælp face-to-face med tarotcoaching når du vil stå klarere i kommunikation – når du vil sige til og fra uden at virke aggressiv – når du vil du vil tage en konfrontation på en rolig måde – når du vil du vil markere grænser og stadig bevare relationen – når du vil tage dristige initiativer og håndtere frygt og skam –
når du vil komme ud af boksen med drive og gå-på-mod.

Tarotlæsningen giver dig landskabet, som du står i, og coachingen tager dig i hånden i din vej frem.

For at komme videre i livet, så start med tarotlæsning.
Følg op med coaching
Du får det bedste af to verdener så du kommer godt i havn med din personlige udvikling med hjælp af tarotkort og coaching.

 Ja tak til min tarotlæsning

Jeg vil have et forløb med tarotcoaching

.

Læs tarot for dig selv med min guide Tryk her
X