Kom til Tarotcafé på Cafe Ristet Rug den 30. nov.
26. oktober 2017
Nymåne -oplæg i oktober
9. oktober 2018
Vis alle

Jamen, kan jeg læse tarot for en på den anden side af kloden?

I starten som tarot-læser mente jeg, at personen skulle sidde over for mig for at jeg kunne læse kort. Jeg troede ikke, at jeg kunne få intuitiv forbindelse til en klient uden at være i samme rum som hende. Den antagelse er nu gjort til skamme. Nu sender jeg nedskrevne tarot-læsninger til klienter uden at møde dem i det virkelige liv. Og det går fint. For over 100 klienter i et engelsksproget “tarot-community” har jeg læst tarotkort i Brønshøj  og på Frederiksberg og sendt læsningerne over hele verden pr. email.

Det blev en stor indsigt for mig, at jeg kan læse kort og lave tarotlæsninger for mennesker på den anden side af kloden.

Selv om jeg holder af det personlige møde over tarotkortene er det godt at vide, at tarot sendt via e-mail er fuldt ud så gavnlige.

Læs her nogle engelske kommentarer fra mine glade klienter fra Free Tarot Reading som jeg har læst på fra mit tarot-community på biddaytarot.com.

Fatin G., feb. 2018
”This reading was accurate in detecting the energies surrounding my career in the past and currently. The reader was spot on. ..I would definitely use them again. Thank you, Agnete.”

Ginger S., feb. 2018
”I very much enjoyed your reading. I found the cards chosen and the messages surrounding them were spot on for my situation. I know in my heart what I need to do with my career and your message delivered exactly what I needed to here. I liked the objective way your message was laid out.”

Robert T., dec. 2017
”Hello, Your reading was perfect! Sadly, what you predicted happened…..”

Julie R., nov. 2017:
Overall Agnete, I thought your reading was incredibly accurate and identified the issues very clearly. I would happily have another reading with you. Many thanks.”

Læs tarot for dig selv med min guide Tryk her
X