Uddannelser

  • Certificeret Tarot læser ved Biddy Tarot
  • Coachkursus ved Co-Active Coaching
  • Certificeret Emotionel Intelligence ved Bent Brøgger
  • Certificeret i MBTI (Myers Briggs Type Indikator) og JTI (Jungs Type Indikator) ved Center for Ledelse
  • To-årig efteruddannelse i Organisationspsykologi, OPU, ved Institut for Gruppeanalyse
  • Eksamineret assertionstræner AD ved Anne Dickson
  • Kandidateksamen i statskundskab og nordisk sprog og litteratur, Aarhus Universitet

Et råd fra tarot førte til mit drømmejob
For tyve år siden gik jeg rundt i København og drømte om at søge ansættelse i et bestemt firma, som lige havde brugt mig som freelancer. Jeg brændte for det, men frygtede et nej. Min vej faldt da forbi en boghandel, hvor man tilbød tarotlæsning. Jeg gik ind, der sad en kvinde ved et bord med tarotkort. Jeg satte mig, sagde mit spørgsmål, og tarotlæseren trak tre kort. De første husker jeg ikke, men det sidste kort var ”Kejserinden.”  ”Hvis du søger, vil det gå godt”, lød tarotlæserens forklaring.

Fortrøstningsfuld skrev jeg da om aftenen til firmaets direktør. Jeg fik et ja, og måneden efter startede jeg som konsulent i mit drømmejob.

Hvordan virker det?
Tarotkortene havde givet mig modet til at tage et vigtigt skridt, selv om jeg ikke anede, hvordan tarot virkede. Var det et rent tilfælde, at kortet sagde ja? Eller kunne kortene reelt sige noget om resultatet, hvis jeg ansøgte uopfordret? Det vidste jeg ikke.

I starten var det bare papkort med en masse billeder på
Tarot var ikke nyt for mig, jeg havde fået et sæt tarotkort af en veninde. Jeg syntes, de var spændende og begyndte at læse for mig selv så godt jeg kunne. Det kunne jeg ikke særlig godt!

Jeg sad med kortene på bordet og øjnene i en guidebog om kortene. Jeg kunne ikke huske, hvad de hver især betød, og der var for mange papkort med indviklede billeder. Så tarotkortene og bøgerne lå i skuffen i lange perioder og kom frem af og til, når jeg på forsøgsbasis læste kort for venner og bekendte. Jeg var jo tiltrukket af kortene.

Venner og bekendte sagde OK
Venner og bekendte blev inviteret som prøvekaniner, og de var glade for tarotlæsningerne. Flere og flere klienter kom til, og mine læsninger blev mere flydende i takt med at min intuition vågnede og kom på arbejde. Jeg kunne mere og mere lægge tarotbøgerne til side.

Tarot er et sjovt studie
I 2014 begyndte jeg systematisk at sætte mig ind i tarotkortenes verden.  Jeg læste om tarotkort, deres historiske oprindelse, betydning, symboler, farver og tallenes betydning. Jeg afprøvede forskellige oplæg og trænede forskellige måder at stille spørgsmålene på, jeg prøvede at læse med så få kort som muligt og med omvendte kort. Først og fremmest havde jeg mange tarotlæsninger for mange klienter. Og resultaterne var fornøjelige.

Tarot er lige i øjet
Jeg tog kurser i tarotkortenes betydning og i at læse tarotkort. I 2016 blev jeg certificeret tarotlæser. Efter hundreder af læsninger for folk ved jeg nu erfaringsmæssigt, at tarotkort er præcise til at give svar til spørgere. Stadig uden at jeg ved lige præcist hvordan, ud over at processen er formidlet via intuitionen.

Nu læser jeg tarot professionelt ansigt til ansigt og også gennem e-mail. Det sjoveste er når klienter skriver tilbage, at tarotkortene er lige i øjet.

Tarot og coaching- en godt match
Jeg mixer tarot med mine coaching af kunder. Det fungerer forrygende. Tarotkortene kaster lys over problemerne og deler komplekse emner op i overskuelige bidder gennem under-spørgsmål.  Coachingen hjælper klienter videre med praktiske og jordnære skridt til forandring.

Tarot – intuition og et kig ind i fremtiden
Tarot fungerer som en opringning til ens intuition. Tarot er en vej til klarhed over den indre viden. Sådan fungerer tarot vældigt godt.

For mig er der er yderligere et element af kig ind i fremtiden; min allerførste læsning var et kig ind i fremtiden om mit drømmejob. Det kig holdt stik. ”Kejserinden” inspirerede mig til at tage et vigtigt skridt ind i min fremtid.

Tarot virker

Mine hundredvis af tarot-læsninger viser, at tarot er lige i øjet  i ca 85-90 % af tilfældene.
Hvordan tarot-kortene helt præcist virker ved jeg ikke.  Kun at de virker og hjælper de allerfleste.

Tarot kan også hjælpe dig til at leve et mere intuitivt liv med kontakt til din indre visdom. 

Er du mere interesseret i at høre mere om tarot eller at få en læsning?

Send en mail til agnete@tarotcoach.dk og få mit nyhedsbrev.

Etik og tarotlæsning

Som uddannet, certificeret tarot læser fra Biddytarot.com og medlem af deres community føler jeg de etiske regler fra Biddy Tarot. Se dem her

https://www.biddytarot.com/the-ethics-of-tarot-reading/

 

Agnete Munck-Westh
Finsensvej 13 B
2000 Frederiksberg

CVR 26283620

 

 

 

 

 

 

Kontakt mig for at booke din tarotcoaching på

agnete@tarotoach.dk.

Få en gratis tarotlæsning på et kort Tryk her

Bliv klogere på dig selv med tarot.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og inspiration til personlig udvikling.
Som tak får du en gratis mini-tarotlæsning