Mønternes Dronning
27. marts 2017
Kom til Tarotcafé på Cafe Ristet Rug den 30. nov.
26. oktober 2017
Vis alle

Ugens Tarotkort – Bægernes Dronning

Denne uge tarotkort er Bægernes Dronning.

Bægerne er følelsernes område. Følelser bølger frem og tilbage. Dronningen har låg på bægeret, der rummer følelserne;  hun har taget magt over sine følelser. Som bægerdronning kender og respekterer du følelsernes magt og bruger dem. Du vil i denne uge kunne bruge mildhedens magt. Mildhedens magt kommer fra at du forstår følelsers energi og bruger dem til at styre tingene i den retning, du ønsker.

Dronningen er en regent, dvs. at hun styrer. Det gør hun med indre styrke og emotionel intuition. Bægerdronningen inspirerer dig til at tage styring, skabe overblik og forene den med følelsesmæssig indsigt.

Når følelsernes bølger går højt, så bruger du bægerdronningens intuition til at fornemme følelserne bag reaktioner. Du kan analysere og sortere i dine følelses-impulser. Du gennemskue kernen i reaktioner hos andre og hos dig selv, så du ikke ligger under for følelser og bliver båret væk af dem, men finder de svar og den dronninge-holdning, der beroliger og får tingene til at falde på plads. Din fortrolighed med følelser gør, at det er dig, der styrer følelser og ikke følelser, der styrer dig.

Med Bægerdronningen kan du i denne uge med følelses-klarhed træffe de beslutninger, der støtter dine mål og skubber dig videre, samtidig med, at du er i dyb og levende kontakt med dine følelser.

Læs tarot for dig selv med min guide Tryk her
X