Tarotkort for arbejdet, feb 2021
28. februar 2021
Vis alle

Ind i novembers dybe hjerte

Første uge i november rummer De Dødes Dag, hvor vi mindes og ærer vores forfædre og formødre.

Første uge i november rummer De Dødes Dag, hvor vi mindes og ærer vores forfædre og formødre. Jeg har lagt ugens tre kortsoplæg på et stykke husholdnings-tekstil, som min mormor broderede med sine for-bogtaver: LL står for Laura Lind. Laura Lind havde ikke mange midler, da hun blev gift, men udstyret til hendes bryllup i 1920 var af det bedste hør-stof. Det er uopslideligt og helt friskt end i dag. Hun er med mig i dag.

Ugen i november lægger op til at søge indad i varmen fra kulden udenfor, og til at kigge indad i os selv for dybere indsigt og forståelse i vores selvudvikling.

Ugens tarotoplæg svarer på tre spørgsmål:

  1. Hvor er du nu?
  2. Hvad kalder på dig i denne uge?
  3. Hvordan går det hvis du følger kaldet?

Kortene er Stokkepagen- du er klar til nye opdagelser og fuld af gå på mod til at åbne dig for nye projekter. Det, der kalder på dig er symboliseret ved kortet Hierophanten. Du er kaldet til at fordybe dig i visdomssystem, en etableret viden af overleveret erfaring og dyb indsigt. Du er åben over for at gå “lærlingens vej” for at blive klogere og vinde forståelse fra andres vej til visdom.
Hvis du følger kaldet kan een af resultat være at du forstår at tøjle en vanskelig side af dit sind som er svær for dig og som tager magten fra dig.
Vær ydmyg og lær af vise mestre, så vinder du fred over sider i dit iltre eller vrede selv.

Læs tarot for dig selv med min guide Tryk her
X