Fuldmåne i vinterens hjerte.
27. februar 2021
Ind i novembers dybe hjerte
31. oktober 2021
Vis alle

Tarotkort for arbejdet, feb 2021

I februar måneds fuldmåne kørte jeg ud til havet og satte mig i månens kolde lys og lyttede til en meditation, mens månen stod over havet. Det var afslappende. Da det blev for køligt trak jeg indenfor i min bil og lagde et tarotoplæg for en tarotcoaching af mig selv om min arbejdssituation frem til juni 2021. Jeg trak kort ud fra  målet “Vejen fremad for at hjælpe andre med tarotcoaching.”

Så spørgsmålet blev: “Hvad skal jeg gøre i mit arbejde med tarotcoaching til 1. juni 2021 for at gå fremad?” Jeg omsætter hovedspørgsmålet til en række underspørgsmål.

Det blev her til syv spørgsmål til oplægget:

 1. Hvor er jeg nu & nu?
 2. Hvad er min indlysende udfordring?
 3. Hvad ligger nedenunder min tydelige udfordring?
 4. -(Coachende spørgsmål 1: )Hvad skal jeg blive ved med for at gå fremad ?
 5. -(Coachende spørgsmål 2: )Hvad skal jeg holde op med med for at gå fremad ?
 6.  -(Coachende spørgsmål 3: )Hvad skal jeg begynde på  for at gå fremad?
 7. Hvad er det mulige resultat, hvis jeg følger vejen fra dette oplæg?

Når jeg stiller underspøgsmålene er jeg nøje med at gentage hovedspørgsmålet for hvert spørgsmål så mine guides ved hvad jeg konkret spørger om;
så tror jeg at jeg vil  få så stærk en vejledning som muligt fra kortene.

–Inde i bilen i nattemørket blandende jeg kortene og lagde dem på instrumenthylden. Jeg førte hånden over kortene og sansede deres energi for at vælge kort. Pludselig bevægede noget  sig på græsplænen uden for parkeringspladsen.  Jeg tændte for tændingen, lyset faldt på en kat, en helt sort kat, der krøb sammen i lyskeglen; den ledte efter noget spiseligt på parkeringspladsen. Sjovt!

De kort jeg trak efter at have slukket tændingen igen var:

 

 1. 6 Mønter
 2. 5 Mønter
 3. Bægerpagen
 4. 9 Mønter
 5. Retfærdigheden
 6. Stokkekongen
 7. 8 Mønter.

Tolkning: Da jeg kastede et blik over kortene kom jeg igen til at grine; ud af syv kort var de fem Mønt-kort, og Mønter i tarot, ja, det er jo det konkret arbejde. Så sjovt. Tarot overrasker igen og igen. Et vink med en kæmpestor vognstang. Jeg læser tarotcoachingen på denne måde:

Jeg er i en fase mellem at ville give og modtage på en måde jeg ikke lige forstår eller er i balance med; er jeg giveren eller modtageren?

Min udfordring er, at jeg føler mig ude i den kolde sne og ikke ser hjælpen inde bag den lysende rude der er et fællesskab derinde, men jeg går forbi uden at ænse det.

Den underliggende årsag er at jeg får nye ideer og nye impulser der glæder mig men også distraherer mit fokus. Der bliver pirket til min intuition, den trækker mig væk men jeg ved ikke hvor hen.

Rådene til mig er at jeg skal blive ved med at målrette mig, nyde rejsen og fokusere på det gode arbejde; jeg skal holde op med at tænke alting sort/hvidt og om jeg er sikker på om jeg gør alting rigtigt efter Den Store TarotBusinessBog, for den findes ikke.

Jeg skal starte på at komme ud over stepperne med det, som jeg allerede besidder og ikke vente og vende hver en tanke om dette eller hint med hensyn til mit tarotarbejde;

så kommer der mere meget jordnært, praktisk og fokuseret arbejde ind under min arbejdsparaply i sommer. De otte Mønter er det et af de allerbedste arbejdskort i tarot, så det var opmuntrende læsning.

Månen over havet 27 feb. 2021. 🙂

Læs tarot for dig selv med min guide Tryk her
X