Rejsen in i vintermørket OPlæg til 4 kvartal 2019
1. oktober 2019
Tarotkort for arbejdet, feb 2021
28. februar 2021
Vis alle

Fuldmåne i vinterens hjerte.

Her er et oplæg til fuldmånetarotlæsning.
Du kan bruge oplægget selv.
Jeg har vedlagt mine egne kort og min egen læsning
Tarotoplæg med 5 kort med hvert et spørgsmål.
1. Hvad er fuldt oplyst lige nu?
2. Hvor er jeg selv lige nu?
3. Hvad tager jeg med fra måneklarhedens lys?
4. Hvad lægger jeg bag mig?
5. Hvor er min styrke lige nu?
Jeg trak fem kort som svar på oplæggets spørgsmål:
1. Bægernes Es
2. Sværdenes Konge
3. Kejserinden
4. Månen
5. Sværdenes Es
Det er et oplæg, der viser rejsen fra eet es til et andet; umiddelbart opløftende kort, der kan få dig til at tænke: Yes1 jeg kører med klatten! Se de skønne esser! Ja, Esser er gode kort for potentialer, der ligger på spring. Potentialer, ja, men ikke realiserede virkeligheder. Esserne er muligheder, der endnu svæver i den blå luft. Du er på vej fra Bæger-esset fuld af drømme om muligheder, til Sværd-esset, der skærer igennem og usentimentalt fortæller dig, at du skal se at lægge drømmerierne fra dig og komme i gang! 🙂
Månen i oplægget viser at du være opmærksom på ikke at falde for det tilsyneladende succes-kort i oplægget; drømme er ikke virkelighed. Du skal selv skabe virkeligeheden.
Måden du gør det på er at tage Sværdkogens kontante fokus på resultater med Kejserindens sanselige nydelse og graciøse elegance i tilgangen til opgaven. De to sidder forbavsende ens på deres respektive troner: de ligner hinanden og lægger op til et tarotbryllup.
Det “bryllup” får dig til at lægge Månens forvanskede billede af virkeligheden til side og giver dig retning og holdninger til at steppe ud i solen, når fuldmånen er gået ned og solen er stået op.
Kan være et billede af 1 person og tekst
Læs tarot for dig selv med min guide Tryk her
X