Forårs-jævndøgn. Oplæg
20. marts 2019
Fuldmåne i vinterens hjerte.
27. februar 2021
Vis alle

Rejsen in i vintermørket OPlæg til 4 kvartal 2019

 

 

Oplæg for oktober Kvartal 2019-10-01 Rejsen ind i Vintermørket

Oktober indvarsler årets sidste fjerdedel, og rejsen ned mod efterårsmørket begynder for alvor.Natur og menneske indstiller sig på tilbagetrækning, stilhed og indadvendthed og at bruge af frugterne fra sommerens og sensommerens livsudfoldelse. Korngudindens Demeters datter Persephone tilbringer vinteren sammen med underverdens gud Hades og modnes fra ungpigefjant til underverdens dronning. Spirituelt gennemgår oktober årsfjerdedelen bevægelsen nedad til at gå rundt i under-bevidsthedens mørke og møde dødsindsigtens forklarende lys.  Modning gennem mørket er temaet, og kortene i de tre måneder oktober-december er:

  • 1. oktober: Her går du indad i mørket
  • Slut oktober: Det her leder du efter i mørket med dit sind helt åbent
  • Slut november: Det her finder din intuition i mørket
  • Slut december: Det her tager du med op i bevidsthedens lys
  • Dette er din rejses gave til dig

Jeg trak 1) 8 Bægere – forlader noget dejligt med overstået. Vender pt. de jordiske glæder ryggen for at gå ind i mig selv. Jeg leder i mørket uden at kunne se noget efter 2) Mønternes Page –  en ny ide eller et nyt projekt at kaste kæfterne over; men jeg ved ikke lige hvad. Jeg finder med min intuition pivåben 3) Stokkeridderen, der sætter fart på mig. Stokkeridderen jager med mig så meget at det, jeg tager med op i bevidsthedens lys er 4)  Fire Bægere omv., så jeg bliver overmæt og sidder og fordøjer indtrykkene af den dybe rejse uden lige at kunne konkludere andet end at jeg er over-rig på indtryk, overvældet og fyldt af taknemmelighed over alt det, der er blevet mig rakt undervejs i den spirituelle opvågnen i rejsen til Vintermørket. Sluttelig er gaven til mig 6) 10 Bægere omv, jeg står hjemkommen i et brusebad af kærlighed og hjemlig varme af al den kærlighed der bliver hældt ud over mig, men så er jeg jo også på vej til den meget jordnære julefejring.

Hvilke kort trækker du?

 

 

 

 

 

 

 

Læs tarot for dig selv med min guide Tryk her
X